A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

A fentiek okán a Belügyminisztérium felmérést készít a széntüzelésre alkalmas fűtőberendezésekről, és a téli időszakra szükséges szénmennyiségről. Ennek érdekében az önkormányzatokon keresztül felmérés indul, hogy a településükön hány háztartásban van széntüzelésre alkalmas fűtőberendezés, és ezek mekkora mennyiségű barnakőszenet igényelnének.

Kérjük, hogy az érintett háztartások a Verpeléti Közös Önkormányzati Hivatal Feldebrői Kirendeltség az alábbi elérhetőségek egyikén jelezzék esetleges igényüket, hogy az összesített helyi adatok (háztartások száma, igényelt mennyiség) alapján a döntéshozók elé a megfelelő javaslat kerülhessen.

Kapcsolattartó: Gecséné Kiss Zsuzsanna
Telefon: +36 36 580 012
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdőív a lenti linken kitölthető:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckG2QXqtWG6hN63D0P2ScamQsqe6gKZWhSSeQZYghftF2iSg/viewform

Határidő: 2022.szeptember 29